Lean Organisatie Scan

Hoe kan jouw organisatie nog beter presteren? Is het mogelijk om jouw klanten nog sneller en beter van dienst te zijn, zonder dat de kosten toenemen? Zouden de kosten zelfs omlaag kunnen? En kun je tegelijkertijd zorgen voor een hogere medewerkerstevredenheid?

Nadat wij de Lean Organisatie Scan hebben uitgevoerd weet je:
• Waar je de klant nog beter van dienst kunt zijn
• Of er onnodige kosten gemaakt worden
• Waar je de doorlooptijd kunt verkorten
• Of je de werkdruk van uw medewerkers kunt verlagen
• Wat de kracht van je organisatie is
• En waar verbetermogelijkheden liggen

De Aanpak

We starten met een intakegesprek. Hierin bepalen we samen met jou de aanpak en planning voor de Lean Organisatie Scan bij jouw organisatie: Wie kunnen we interviewen, met wie kunnen we meekijken en welke gegevens kunt u ons vooraf aanleveren.
Na het intakegesprek analyseren we de aangeleverde documentatie, starten we de interviews en kijken we een dag mee in de organisatie.
Onze bevindingen, tips en aanbevelingen bespreken we samen met jou, waarna we een Lean Organisatie Scan rapport van je organisatie opleveren.

Het Resultaat

Je ontvangt een Lean Organisatie Scan rapport met daarin onze bevindingen voorzien van concrete tips en aanbevelingen, die je direct zelf in de praktijk kunt brengen. Indien gewenst denken we met je mee over een vervolgaanpak om ook de complexere verbeteringen te realiseren.

De Investering

De Lean organisatie scan is volledig maatwerk. De investering is afhankelijk van verschillende factoren en stellen we graag in overleg met je vast.
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.