Welke Lean Training past het beste bij jou?

Waarom heeft je organisatie Lean nodig?

Ongetwijfeld is de onderstaande situatie ook bij jou bekend: tijdrovende processen waar je niet zeker van weet of ze nou wel zo effectief zijn. Klanten die steeds vaker ontevreden zijn over je personeel, product en/of dienst. Collega’s die te veel werkdruk ervaren, iets wat je merkt in het ziekteverzuim. Om te veranderen lijkt hard werken soms de oplossing, maar in de praktijk blijkt dit vaak niet het geval. De vraag die rijst: kan het niet slimmer?

Wat is het effect van Lean?

1. Hogere klanttevredenheid

Je klant wil met snelheid en zonder fouten gebruik maken van jouw dienst of product, tegen de laagst mogelijke prijs. Het is daarom belangrijk om in kaart te brengen waar je klant wel en niet behoefte aan heeft.

2. Hogere medewerkertevredenheid

Betrokken en tevreden medewerkers zorgen voor minder verzuim, hogere productiviteit, dalende kosten en meer omzet. Het draait hierbij in de essentie niet om harder, maar slimmer werken.

3. Minder fouten, hogere kwaliteit

Lean staat ook wel bekend als dé kwaliteitsmanagement tool. Het draait om het uitsluiten van verspillingen (dus wat heeft geen toegevoegde waarde). Hierdoor komt de focus te liggen op de processen die wel belangrijk zijn. Meer focus gecombineerd met slimmer werken zorgt voor een hogere kwaliteit.

Maak je organisatie efficiënter, effectiever en winstgevender met een Lean training!

Een Lean training op het juiste niveau, is een investering die zichzelf terugverdient. Je kan kiezen voor de Lean Yellow, Green of Black Belt training. Welke training het beste bij jou past, ontdek je door het maken van de test: ‘Welke lean training past het beste bij jou’.