Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Lean Yellow Belt E-learning

Haal je Lean Yellow Belt volledig online!

Wil je studeren waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo en omgeving? Wil je leren wat Lean is? Wil je weten wat Lean voor jouw organisatie kan betekenen en welke tools je allemaal kunt gebruiken? Dan is deze E-learning variant van onze Lean Yellow Belt training echt iets voor jou!

Beste Lean Opleider
Lean Yellow Belt

Lean Yellow Belt E-Learning

Haal je Lean Yellow Belt volledig online!

Studeren waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Wil je leren wat Lean is, wat Lean voor jouw organisatie kan betekenen en welke tools je kunt gebruiken? Dan is deze Lean Yellow Belt E-learning echt iets voor jou!

Best beoordeelde Lean Trainingen van Nederland!

Op Springest hebben we de hoogste score van alle Lean trainingen. Deelnemers zijn altijd enorm enthousiast over onze trainingen: “De e-learning vond ik erg leerzaam en leuk om te volgen. Dankzij de spel componenten en video’s. Hierdoor was het gemakkelijk om te volgen en kon ik me beter concentreren.”

Al 4 keer gekozen tot Beste Opleider van Nederland!

Onze E-learning bestaat uit verschillende lesvormen, waardoor je op een leuke en afwisselende manier de Lean theorie krijgt aangereikt:
 • Video’s
 • Storyboards
 • Audio
 • Tekst
 • Oefeningen
 • Oefenexamens
Tijdens de training ga je zelf met de theorie oefenen, hiervoor zijn ook verschillende templates beschikbaar die je kunt downloaden. Alles om ervoor te zorgen dat je ook echt effectief met Lean aan de slag kunt! Na afloop van de training krijg je een digitale Lean Yellow Belt syllabus, waarmee je je verder kunt voorbereiden op het online examen.

Boek een training

Voor wie

De Lean Yellow Belt E-learning is geschikt voor iedereen die zich de basis principes van Lean eigen wil maken en zelfstandig met behulp van Lean resultaten wil bereiken.

Je kunt geheel vrijblijvend de demo van de Lean E-learning doen.

Inhoud training

Tijdens de training gaan we dieper in op de 5 Lean principes. Per principe oefen je met verschillende Lean tools die je na de training in je eigen werk kunt toepassen. De volgende onderwerpen worden behandeld:

Lean Yellow Belt Lean2Succes

Certificeringen

Deelnemers aan onze Lean trainingen kunnen een internationaal erkend certificaat krijgen. Onze Lean trainingen zijn namelijk geaccrediteerd door Lean Competency Services Ltd (LCS).

Onze trainingen en trainers zijn van een zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die LCS stelt.
Die eisen gaan niet alleen over de inhoud en de manier van trainen, maar ook over studiebelasting, exameneisen en de ervaring van de trainers.

Na het doorlopen van de Lean Yellow Belt training en het behalen van het examen ontvang je een internationaal erkend LCS certificaat.

Investeringen

Lean Yellow Belt E-learning:  € 200,-

Deze prijs is inclusief online Lean Yellow Belt examen en exclusief BTW.

Studietijd: Ongeveer 16 uur (8 uur doorlopen E-learning + 8 uur zelfstudie).

Deze training is ook klassikaal te volgen.

Doe de gratis Demo

Ben je benieuwd of de Lean Yellow Belt E-learning iets voor jou is?
Doe dan nu geheel gratis en vrijblijvend de demo.

Om de Demo te starten moet je je registreren op de Lean2Succes Academy.
Als je dit hebt gedaan, ontvang je een mail om de demo te starten. Je kunt dan direct aan de slag.

 • Helemaal gratis
 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen 3 minuten starten
Lean E-learning
Lean voorbeelden

Dit kun je na de Yellow belt E-learning training

Je kunt de Lean tools en technieken zelfstandig toepassen in jouw organisatie.
Daarmee ga je verschillende resultaten behalen zoals:

 • Meer Werkplezier
 • Lagere Werkdruk
 • Meer Tevreden Klanten
 • Hogere Kwaliteit
 • Kortere Doorlooptijden

Daarnaast ben je uitstekend voorbereid op het Lean Yellow Belt examen.
92% van onze deelnemers slaagt in 1 keer voor het examen!

We schrijven geen adviesrapporten en zijn pas tevreden als onze inspanning leidt tot verbeteringen op de werkvloer. Wij gaan voor impact!

Download de brochure over deze training

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de brochure

Meld je hier aan voor de Yellow belt E-learning training

Al twee jaar op rij

Best beoordeelde Lean training van Nederland

5/5

Hele leuke training gehad! Theorie en toepassing komen op een speelse manier aan bod en worden aangevuld met veel praktijkvoorbeelden uit hun eigen ervaringen bij organisaties waar ze dit zelf toepassen.

Ruben Berrevoets

Implementatieconsultant en projectleider

Rositsa Burla
5/5

A great training provided by Ad and Pieter. A perfect balance between theory and practice. The exercises were fun. Excellent location, too. I really enjoyed it. Highly recommended! Thank you.

Rositsa Burla

Project Coördinator Global Outsourcing

James Haley
5/5

Most material left covered will be applicable. Will apply what I can. Ed traveled from the NL to preset this and it is much appreciated. The training was great as were all the people that attended the training along with me.

James Haley

Operations Manager

Marc
5/5

Top trainers die een goede sfeer weten te creëren. Zeer goed in staat om de theorie uit te leggen. Leuke praktijk voorbeelden en goede toepasbare tips.
Een training vol energie.

Marc De Graaf

BA

Dan
5/5

Heel veel nieuwe dingen geleerd waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. Pieter en Ed hebben de training zo gegeven dat ik, ondanks de pittige onderwerpen, me geen moment verveeld heb. Een aanrader voor iedereen die ‘continue verbeteren’ hoog in het vaandel heeft staan.

Dan van Rems

Process Improvement Engineer

Gedienne
5/5

Training op niveau en heel praktisch. Je gaat de theorie gelijk toepassen. Ook veel actuele voorbeelden en leuke games en groepsopdrachten. Ook de lesmateriaal is accuraat en handig om de examen te halen.

Gedienne Eliazer

Informatiespecialist

Linda
5/5

Pieter is een erg goede trainer. Je merkt dat hij een enorme schat aan ervaring heeft. Hij draagt deze kennis met een enorm enthousiasme over. Hij ademt Lean. Voelt goed de energie van de groep aan en betrekt iedereen erbij. Samen met Eric een gouden duo. Veel geleerd, veel gelachen, mooie gesprekken en ervaringen. En ook de lokatie en de lunch verdienen een dikke 10!
Ik kan het iedereen aanraden.

Linda IJsendijk

People manager

Dustin
5/5

Erg fijne training gekregen van Ruud Keizer en Jasper Zaal. Mooie combinatie tussen theorie en praktische oefeningen die je kan toepassen in je werk. Je merkt dat ze beiden veel ervaring hebben in het werkveld. Bedankt voor de training!

Dustin Liefting

Functioneel beheerder

Marco
5/5

“Het waren leerzame dagen met veel afwisseling.
Allemaal goede voorbeelden en de Syllabus is een goede voorbereiding op het examen.
Training was helemaal zoals ik hem heb voorgesteld. Echt een aanrader!

Marco Schouten

Manager

Fleur
5/5

“Een hele interessante en fijne training, waar ik nu nog steeds heel veel aan heb! Ed en Reineke zijn hele goede en leuke trainers waar ik met plezier naar luisterde

Fleur van Gelder

Foodservice Specialist

In samenwerking met

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.