Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

Lean2Succes zoekt bewust naar samenwerking met zelfstandigen, omdat Lean2Succes ervan overtuigd is dat het een enorme meerwaarde biedt om samen de werkdruk te verlagen en het werkplezier te verhogen. Ook ontstaat door de samenwerking de mogelijkheid om grote opdrachten te doen.
Samen zijn we sterker dan individueel.

Zo werken wij samen

Wij zijn een netwerkorganisatie met 2 eigenaren en verder allemaal zelfstandig trainers en consultants. Samen acteren we als 1 bedrijf: Lean2Succes.

Elke aangesloten ondernemer brengt eigen klanten binnen en werkt bij klanten van collega’s. We zorgen dus ook voor elkaars omzet doordat jij werkt bij klanten van collega’s en jij collega’s inzet bij jouw eigen klanten. Zo hebben we allemaal meer continuïteit in onze omzet. Doordat we heel veel samen werken, leren we ook continu van elkaar en worden we samen steeds beter.

Het leuke van dit samenwerkingsverband is dat je als ondernemer ineens collega’s hebt om mee samen te werken en te sparren. Je hebt de beschikking over het Lean2Succes trainings- en consultancymateriaal en samen kunnen we grote klanten bedienen die we alleen nooit hadden gehad.

Dit is wie we zoeken

Het is allereerst belangrijk dat je je een ondernemer voelt, of als ondernemer aan de slag wilt. Daarnaast ben je een goede trainer en consultant. Je spreekt makkelijk voor een groep en weet met enthousiasme en kundigheid mensen nieuwe vaardigheden aan te leren.

Dit is wie we zoeken

Dit ben je

Dit vind je leuk

Pieter

Wordt jij onze nieuwe trainer?

Neem contact met ons op

Bel me terug verzoek

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.