Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

In de media

Met Lean2succes

Wij geloven dat het overal beter en leuker kan, voor zowel klanten als medewerkers. Wij verhogen het werkplezier, de klanttevredenheid én de resultaten in organisaties.

Rijnstreek Business Magazine

Pieter van Sligtenhorst schrijft maandelijks een column in dit magazine. Deze maand over hoe je mensen aan het denken zet om zelf met verbetersuggesties te komen.

ESNW Lean2Succes

Regio Alkmaar Magazine

Ad Honders helpt ESNW Alkmaar om slimmer te werken in plaats van harder. Op de werkvloer coacht en helpt hij medewerkers met het toepassen van Lean.

Rijnstreek Business Magazine

Maandelijks schrijft Pieter van Sligtenhorst een column in het Rijnstreek Business Magazine. Deze maand over het doen van aannames. Ga eens met je klant in gesprek over zijn of haar wensen en laat je verrassen.

Vastgoed Haarlemmermeer

Vastgoed Haarlemmermeer is een mooi platform voor allerlei verschillende organisaties uit de regio. Verbinding, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan er centraal. Zaken die wij ook erg belangrijk vinden.

Rijnstreek Business Magazine

Maandelijks schrijft Pieter van Sligtenhorst een column in het Rijnstreek Business Magazine. Deze maand over het oplossen van problemen. Hoe haal je de werkelijke grondoorzaak weg in plaats van symptomen te bestrijden.

Rijnstreek Business Magazine

Maandelijks schrijft Pieter van Sligtenhorst een column in het Rijnstreek Business Magazine. Deze maand over onnodig wachten. Je kunt erg veel doen om de wachttijd van je klanten te verkorten.

Restaurant Bij Qunis

Lean2Succes bestaat dit jaar alweer 10 jaar! In die tijd hebben we allerlei organisaties geholpen hun medewerkers en klanten blij te maken. Ook zijn we 4 keer Beste Opleider van Nederland geworden.

Podcast van Bas Smeets

Bas Smeets maakt een mooie podcast waarin hij het gesprek aangaat over ondernemerschap, zingeving en balans in je werk. Pieter van Sligtenhorst was te gast en sprak met hem over het ontstaan van Lean2Succes en het gemak waarmee mensen hun werkdurk kunnen verlagen.

Rijnstreek Business Magazine

Maandelijks schrijft Pieter van Sligtenhorst een column in het Rijnstreek Business Magazine. Deze maand gaat het over samenwerking. Dit blijkt in veel organisaties nog niet vanzelfsprekend. Lees op pagina 19 hoe je dit gemakkelijk kunt verbeteren.

PW Magazine

Efficiënter werken, waardoor de werkdruk lager wordt en je minder mensen nodig hebt om het werk te doen: Wie wil dat nou niet? Met een paar eenvoudige stappen kan jouw bedrij dit realiseren.

RendementOnline

Lean2Succes bestaat dit jaar alweer 10 jaar! In die tijd hebben we allerlei organisaties geholpen hun medewerkers en klanten blij te maken. Ook zijn we 4 keer Beste Opleider van Nederland geworden.

Rijnstreek Business Magazine

Maandelijks schrijft Pieter van Sligtenhorst een column in het Rijnstreek Business Magazine. Deze maand gaat het over het verlagen van de werkdruk en hoe je talenten van medewerkers beter kunt benutten.

Sterkste Schakel Verkiezing

Jaarlijks wordt een prijs uitgereikt aan het meest klantgerichte bedrijf: De Sterkste Schakel. Dit jaar was Pieter van Sligtenhorst aanwezig als gastspreker. Hij nam de aanwezigen mee in het belang van hun medewerkers.

Nederland Werkt Door TV

Pieter van Sligtenhorst was te gast bij NederlandWerktDoor TV. Hij vertelt hier over de mogelijkheden van Lean, Agile en Scrum voor organisaties.

Ed Cramer | Lean Black Belt

FD.nl

Ed Cramer werd geinterviewd door het FD. Hij vertelt wat een Lean trainer & consultant allemaal doet.

Computable

Opleider Lean2Succes heeft op het platform Springest in 2021 de hoogste cijfers gekregen voor haar Lean-trainingen: een 9,7 voor de Lean Yellow Belt, een 9,7 voor de Lean Green Belt en zelfs een 9,9 voor de Lean Black Belt. De overall beoordeling kwam uit op een 9,6. Een mooi compliment voor de trainers die met het combineren van theorie en praktijkvoorbeelden de deelnemers goed weten aan te spreken met de Lean-filosofie.

Inholland

De opleiding Technische Bedrijfskunde biedt sinds vorig studiejaar tweedejaarsstudenten een praktijkgerichte Lean Yellow Belt-training van Lean2Succes aan.

Call me back

Request a quote

Request more information

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.