Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes
Lean2Succes

Lean
Trainingen

Beste Lean Opleider

Lean Trainingen

Gratis kennismaking

In de eerste Lean training maak je kennis met Lean. Je leert wat Lean is en wat je er allemaal mee kunt bereiken in jouw organisatie. We spelen een leuke game en passen de Lean-theorie direct toe.

gratis kennismaking

Tijdens de Lean Yellow Belt training behandelen we de Lean theorie en gaan we aan de slag met de meest praktische Lean tools en technieken. Je leert processen te verbeteren, verspillingen te verwijderen, doelen te stellen en dagstarts in te voeren. In deze Lean training leer je dus allemaal dingen waar je in je eigen werk direct mee aan de slag kunt.

Meest gekozen!

Als Lean Green Belt kun je zelfstandig verbeterprojecten begeleiden, je collega’s coachen op Lean en verbeteren over de grenzen van je eigen afdeling heen. De eerste 2 dagen van deze Lean training zijn gelijk aan de Lean Yellow Belt training.

gratis kennismaking

Dit is dé Lean training voor iedereen die expert wil worden op het gebied van Lean. De eerste 5 dagen zijn gelijk aan de Lean Green Belt training. Daarnaast leer je in de Lean Black Belt training hoe je een organisatiestrategie opstelt, hoe je deze vertaalt naar afdelingsdoelen en wat Lean leiderschap is. Verder behandelen we de meest toepasbare verandermanagementtechnieken.

OGSM Training

Wil je met je team de organisatiestrategie op 1 A4 krijgen? Op zo’n manier dat iedereen in de organisatie snapt welke kant we op gaan en ook werkelijk in actie komt? Dan is de OGSM-methode dé oplossing.

Leer zelf een OGSM te maken in onze 1-daagse OGSM training!

Het voordeel van OGSM is dat alles op 1 A4 past. Daarnaast is het overzichtelijk en dwingt de methode je bovendien om keuzes te maken.

Lean Yellow Belt

De E-learning vond ik erg leerzaam en leuk dankzij de spelcomponenten en video’s. Hierdoor was het gemakkelijk om te volgen en kon ik me beter concentreren.

Lean Yellow Belt E-learning

Wil je studeren waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo en omgeving? Wil je leren wat Lean is? Wil je weten wat Lean voor jouw organisatie kan betekenen en welke tools je allemaal kunt gebruiken? Dan is deze E-learning variant van onze Lean Yellow Belt training echt iets voor jou!

Lean Yellow Belt E-learning

Wist je dat...

Onze Yellow Belt er ook als E-learning is?

De E-learning vond ik erg leerzaam en leuk dankzij de spelcomponenten en video’s. Hierdoor was het gemakkelijk om te volgen en kon ik me beter concentreren.

Veelgestelde vragen

Wat is lean training?

Tijdens een Lean training leer je hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder. Je leert hoe je op een eenvoudige manier verbeteringen door kunt voeren in je eigen werk met behulp van de Lean methode.

Er zijn verschillende kleuren Lean Belts die je opeenvolgend kunt halen. Je begint altijd met de Lean Yellow Belt training, daarna kun je als je wilt door naar de Lean Green Belt training en als je de smaak echt te pakken hebt kun je de Lean Black Belt training gaan doen. Het werkt net als je zwemdiploma’s; Je moet bij A beginnen om B en C te kunnen halen.
– Lean Yellow Belt training (2 dagen)
– Lean Green Belt training (3 dagen)
– Lean Black Belt training (2 dagen)

Dit is een traject waarin een organisatie een cultuur van continu verbeteren wil bereiken. Dit betekent dat elke medewerker en elke leidinggevende dagelijks nadenkt over wat er beter, makkelijker en leuker kan worden gemaakt in het werk en voor de klanten. Zo’n cultuurverandering is een combinatie van trainingen en consultancy en kan jaren duren.

Tijdens een Lean cursus leer je hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder. Je leert hoe je op een eenvoudige manier verbeteringen door kunt voeren in je eigen werk met behulp van de Lean methode.

Ed Slatman

Kies uit de beste Lean trainingen.

Hulp nodig bij je keuze?

Wij vinden het belangrijk dat je de training kiest die het best bij jou past.
Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Bel me terug verzoek

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.