Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Lean White Belt

Maak gratis kennis met Lean! Ervaar zelf hoe leuk het is.

Grijp nu je kans en haal gratis je Lean White Belt! Tijdens de White Belt training leer je in een interactieve game meer over Lean en pas je het direct toe! De training duurt maar een halve dag en na afloop weet je exact wat Lean is en wat jouw organisatie ermee kan bereiken!
Beste Lean Opleider
Lean White Belt

Lean White Belt

Maak gratis kennis met Lean! Ervaar zelf hoe leuk het is.

Grijp nu je kans en haal gratis je Lean White Belt! Tijdens de White Belt training leer je in een interactieve game meer over Lean en pas je het direct toe! De training duurt maar een halve dag en na afloop weet je exact wat Lean is en wat jouw organisatie ermee kan bereiken!

Best beoordeelde Lean Trainingen van Nederland!

Op Springest hebben we de hoogste score van alle Lean trainingen. Deelnemers zijn altijd enorm enthousiast over onze trainingen: “De trainers zijn ervaren en weten het praktisch, duidelijk en leuk uit te leggen. De simulatie is een passende tool om inzicht te geven op de Lean potentie binnen de organisatie”

Al 5 keer gekozen tot Beste Opleider van Nederland!

"Leuk en interactief"
GRATIS
4 uur
Ook Engelstalig mogelijk
Perfect bereikbaar

Zijn er meer personen die getraind moeten of willen worden?
Dan geven we de training graag bij jou incompany.

Boek een training

Inschrijven voor deze losse training kan alleen als je het vorige niveau al hebt behaald

*Je kan ook een optie nemen op een van deze training dagen.
Dan zit je nergens aan vast!

Voor wie

Of je nu werkzaam bent in productie, administratie, onderwijs, gezondheidszorg, IT, horeca of overheid, deze Lean training is geschikt voor jou.
Laat je meeslepen door een training die verder gaat dan alleen theoretische concepten.

De Lean White Belt is geschikt voor iedereen die wil weten wat Lean is en wat je er mee kunt bereiken. Specifieke voorkennis is niet nodig. Laat je verrassen door wat Lean is en wat jij er allemaal mee kunt bereiken.

Inhoud training

Wil je ook slimmer werken in plaats van harder werken? Lagere kosten, kortere doorlooptijden en hogere klanttevredenheid bereiken op basis van Lean?

Grijp dan nu je kans en kom naar de Lean White Belt.

Tijdens deze training maak je op een leuke manier kennis met Lean. Het is een combinatie van theorie en een Lean Lego game, waarin we de theorie meteen toepassen. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt!

Het leuke van deze Lean White Belt is dat je, naast theorie, hands-on ervaring opdoet. Hierdoor ben je na de training in staat om verspilling te herkennen en weet je wat Lean voor jouw organisatie kan betekenen.

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door Lean Competency Services.

Certificeringen

Na afloop van de training krijg je een Lean White Belt certificaat.

Investering

Deze training is  helemaal GRATIS voor maximaal 2 deelnemers per organisatie.

De training duurt 4 uur en wordt afgeloten met een gezellige borrel!

Incompany

Als je meerdere personen in je organisatie kennis wilt laten maken met Lean, kunnen we de training op een door jou gewenste locatie (in company) voor een grotere groep verzorgen. De training kan indien gewenst ook in het Engels gegeven worden.

Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Lean trainingen Lean2Succes
Lean voorbeelden

Dit kun je na de Lean White Belt training

Na afloop van de training weet je precies wat Lean is en wat jouw organisatie met Lean kan bereiken. Ook heb je ervaren dat het werkt door alle theorie meteen toe te passen in een leuke Lean LEGO Game.
De Lean White Belt is ook de ideale manier om kennis te maken met Lean2Succes en onze enthousiaste en ervaren trainers.

We schrijven geen adviesrapporten en zijn pas tevreden als onze inspanning leidt tot verbeteringen op de werkvloer. Wij gaan voor impact!

Waar wij trainen

Trainingslocatie: Aristo Amsterdam

Gunstig gelegen naast het station in Amsterdam en met ruime parkeergelegenheid. Geniet van uitgebreide lunchbuffetopties tijdens de Lean training!.

Download de brochure over deze training

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de brochure

Meld je hier aan voor de Lean White Belt training

Inschrijven voor deze losse training kan alleen als je het vorige niveau al hebt behaald

*Je kan ook een optie nemen op een van deze training dagen.
Dan zit je nergens aan vast!

Al twee jaar op rij

Best beoordeelde Lean training van Nederland

Mark
5/5

Het was een interessante middag die je laat inzien hoe je efficiënter en zorgvuldig kan werken met minder inspanning. Ed en Pieter zijn erg enthousiaste mensen die de betekenis van LEAN duidelijk uitleggen.”

Mark Wijnker

HRM Medewerker

Maaike
5/5

Wat is deze lean training een geweldige ervaring. De training had een sterke je leert terwijl je bezig bent en je krijgt direct aan je ervaring de theorie gekoppeld. Daarmee bereik je een hele hoge leercurve en maak je ontzettend veel plezier met elkaar. Ik kan deze cursus aanraden aan alle werknemers, managers en directie en HR-medewerkers in de productie of dienstverlening. Top trainers!

Maaike de Wit

Eigenaar

Marloes
5/5

Hele inzichtelijke training met veel verschillende oefeningen gekoppeld aan de theorie. Een mooi gevarieerd samengestelde groep vanuit allerlei branches. Lean is wat mij betreft echt overal toepasbaar. Ik kan het iedereen aanraden!

Marloes Willemse

Partner Zakelijke dienstverlening

Jessica
5/5

Het was een onwijs leerzame training! Je leert de theorie aan de hand van spellen en teamopdrachten. Dit heeft mij heel erg geholpen om de theorie behapbaar te maken. Ik kijk ernaar uit om dit toe te passen in mijn werk.

Jessica Both

Partner Operations Manager

Dustin
5/5

Erg fijne training gekregen van Ruud Keizer en Jasper Zaal. Mooie combinatie tussen theorie en praktische oefeningen die je kan toepassen in je werk. Je merkt dat ze beiden veel ervaring hebben in het werkveld. Bedankt voor de training!

Dustin Liefting

Functioneel beheerder

Nicole
4.5/5

Ik vond het een leerzame training waarin kennis overdracht, doen en humor elkaar aanvulde. Ik ben naar huis gegaan met ideeën en handvaten hoe lean in te brengen binnen mijn team.

Nicole

Adviseur

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.

Call me back

Request a quote

Download brochure