Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean Yellow Belt

Leer hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder.

Dat is wat je leert in de Lean Yellow Belt training. Je gaat 2 dagen lang de theorie toepassen in leuke games en praktische oefeningen. Uiteraard spelen we ook in op jouw specifieke praktijkvoorbeelden en vragen. We behandelen de basis Lean theorie en gaan oefenen met de belangrijkste tools. Je leert hoe je direct verbeteringen kunt aanbrengen in je eigen werk!
Lean Yellow Belt

Lean Yellow Belt

Leer hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder.

Dat is wat je leert in de Lean Yellow Belt training. Je gaat 2 dagen lang de theorie toepassen in leuke games en praktische oefeningen. Uiteraard spelen we ook in op jouw specifieke praktijkvoorbeelden en vragen. We behandelen de basis Lean theorie en gaan oefenen met de belangrijkste tools. Je leert hoe je direct verbeteringen kunt aanbrengen in je eigen werk!

Best beoordeelde Lean Yellow Belt training van Nederland!

Op Springest hebben we de hoogste score van alle Lean trainingen. Deelnemers zijn altijd enorm enthousiast over de Lean Yellow Belt training: “Theorie wordt meteen in de praktijk gebracht, waardoor je het direct begrijpt. Dit wordt afgewisseld met spelelementen waardoor het actief blijft en leuk! De trainingsdagen zijn voorbij gevlogen!”

Al 5 keer gekozen tot Beste Opleider van Nederland!

2 dagen + online zelfstudie
€ 995,- inclusief examen
Perfect bereikbaar
LCS geaccrediteerd
Ook Engelstalig mogelijk

Zijn er meer personen die getraind moeten of willen worden?
Dan geven we de training graag bij jou incompany.

Boek een training

Inschrijven voor deze losse training kan alleen als je het vorige niveau al hebt behaald

*Je kan ook een optie nemen op een van deze training dagen.
Dan zit je nergens aan vast!

Voor wie

Of je nu werkzaam bent in productie, administratie, onderwijs, gezondheidszorg, IT, horeca of overheid, deze Lean training is geschikt voor jou.
Laat je meeslepen door een training die verder gaat dan alleen theoretische concepten. Met de Yellow Belt training dompel je jezelf onder in een praktijkgerichte ervaring waarin je waardevolle vaardigheden ontwikkelt op het gebied van Lean methodologie. Ongeacht of je een beginner bent of al wat bekend bent met Lean, deze training onthult de geheimen om verspilling te verminderen, superieure processen te smeden en de algehele kwaliteit te verhogen.

Voor deze training is geen vooropleiding nodig.

Inhoud training

De Lean Yellow Belt training duurt 2 dagen, waarbij je vooraf een deel zelfstudie doet.

Je leert om helder te krijgen wat jouw klanten waardevol vinden. Hiervoor gebruiken we het Kano-model. Vervolgens ga je de klantwens vertalen naar teamdoelen, waarmee je dagelijks kunt gaan sturen in de dagstart.

Na de training kun je een Value Stream Map maken: een weergave van een proces waarmee knelpunten en verspillingen zichtbaar worden. Je maakt kennis met de 8 vormen van verspilling en leert manieren om ze op te sporen en te elimineren.
Je leert waarom standaardisatie van groot belang is, hoe je je collega’s goed kunt inwerken en hoe je je eigen werkplek zo slim mogelijk organiseert.

Hieronder een overzicht van de tools die we in de Lean Yellow Belt training behandelen.

Certificeringen

Na het doorlopen van de Lean Yellow Belt training en het behalen van het examen ontvang je een internationaal erkend LCS certificaat.

We zijn geaccrediteerd door Lean Competency Services Ltd (LCS). Onze trainingen en trainers zijn van een zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die LCS stelt. Die eisen gaan niet alleen over de inhoud en de manier van trainen, maar ook over studiebelasting, exameneisen en de ervaring van de trainers.

Investering

De Lean Yellow Belt training kost € 995, exclusief BTW.
Deze prijs is inclusief:

  • Trainingsmateriaal (zoals syllabi, Quick Reference Cards en handige templates)
  • Online voorbereidingsomgeving
  • Arrangementskosten (koffie/thee/fris/lunch)
  • Online examens (inclusief proefexamen en eventuele herexamens)
  • LCS certificering

De Lean Yellow Belt training bevat 2 klassikale dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Vooraf doe je een deel online zelfstudie, bestaande uit theorie, filmpjes, oefeningen en testvragen. De online zelfstudie duurt in totaal ongeveer 2,5 uur.

De maximale groepsgrootte is 12 personen.

Incompany

We kunnen de Lean Yellow Belt training ook incompany verzorgen.
De training kunnen we incompany ook in het Engels geven. Alle trainingsmaterialen en het examen zijn dan Engelstalig.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend, meer informatie op over de mogelijkheden.

Lean trainingen Lean2Succes
Lean voorbeelden

Dit kun je na de Lean Yellow Belt training

Je kunt de Lean tools en technieken zelfstandig toepassen in jouw organisatie.
Daarmee ga je verschillende resultaten behalen zoals:

  • Meer Werkplezier
  • Lagere Werkdruk
  • Meer Tevreden Klanten
  • Hogere Kwaliteit
  • Kortere Doorlooptijden

Daarnaast ben je uitstekend voorbereid op het Lean Yellow Belt examen.
92% van onze deelnemers slaagt in 1 keer voor het examen!

We schrijven geen adviesrapporten en zijn pas tevreden als onze inspanning leidt tot verbeteringen op de werkvloer. Wij gaan voor impact!

Waar wij trainen

Trainingslocatie: Aristo Amsterdam

Gunstig gelegen naast het station in Amsterdam en met ruime parkeergelegenheid. Geniet van uitgebreide lunchbuffetopties tijdens de Lean training!.

Download de brochure over deze training

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de brochure

Meld je hier aan voor de Lean Yellow Belt training

Inschrijven voor deze losse training kan alleen als je het vorige niveau al hebt behaald

*Je kan ook een optie nemen op een van deze training dagen.
Dan zit je nergens aan vast!

Al twee jaar op rij

Best beoordeelde Lean training van Nederland

5/5

Een hele leuke afwisselende training. Een goede balans tussen theorie en oefeningen. Ook komen praktijk voorbeelden aan bod. We zaten met een enthousiaste en afwisselende groep cursisten waardoor we veel van elkaar konden leren. De locatie is ook superhandig naast het station Sloterdijk. Er is genoeg en vers eten met de lunch.

Susanne Klaassen

Adviseur ICT

5/5

Top trainers die een goede sfeer weten te creëren. Zeer goed in staat om de theorie uit te leggen. Leuke praktijk voorbeelden en goede toepasbare tips.
Een training vol energie.

Marc De Graaf

BA

5/5

Hele leuke training gehad! Theorie en toepassing komen op een speelse manier aan bod en worden aangevuld met veel praktijkvoorbeelden uit hun eigen ervaringen bij organisaties waar ze dit zelf toepassen.

Ruben Berrevoets

Implementatieconsultant en projectleider

5/5

Pieter is een erg goede trainer. Je merkt dat hij een enorme schat aan ervaring heeft. Hij draagt deze kennis met een enorm enthousiasme over. Hij ademt Lean. Voelt goed de energie van de groep aan en betrekt iedereen erbij. Samen met Eric een gouden duo. Veel geleerd, veel gelachen, mooie gesprekken en ervaringen. En ook de lokatie en de lunch verdienen een dikke 10!
Ik kan het iedereen aanraden.

Linda IJsendijk

People manager

4.5/5

Ik vond het een leerzame training waarin kennis overdracht, doen en humor elkaar aanvulde. Ik ben naar huis gegaan met ideeën en handvaten hoe lean in te brengen binnen mijn team.

Nicole

Adviseur

5/5

“Een hele interessante en fijne training, waar ik nu nog steeds heel veel aan heb! Ed en Reineke zijn hele goede en leuke trainers waar ik met plezier naar luisterde

Fleur van Gelder

Foodservice Specialist

5/5
Een super leerzame en leuke cursus om te volgen. Leuke docenten die de cursus interactief en praktische inrichten. Je doet veel met werk vormen maar er ligt ook genoeg focus op theorie. Hier zowel Yellow, Green als Black belt gehaald en erg tevreden. Ik zou ze zeker aanraden ook door de persoonlijke behandeling en ondersteuning die ze bieden.

Jelle Kalshoven

Business Consultant

5/5

Erg goede training met veel praktijkvoorbeelden en ‘spellen’ die je laten zien hoe de theorie in de praktijk kan werken. Daarnaast is Ed ook erg gezellig en staat hij altijd open voor vragen en discussie.

Menno Sallet

Trainee

5/5

Enthousiast en lesgeven met humor. Inhoudelijke ook sterke trainer. Verder wordt er veel met spelelementen gewerkt wat de beeldvorming goed doet. De 2 dagen zijn voorbij gevlogen hierdoor. Een echte aanrader

Remon Singelenberg

Senior production engineer

5/5

De training was top! Vooraf goede online informatie ter voorbereiding. De 2 dagen waren afwisselend door de wisselende activiteiten. Veel geleerd in de lessen waardoor het examen goed was te maken.

Bianca Dekker

Manager

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.

Call me back

Request a quote

Download brochure