Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

OGSM Training

Beste Lean Opleider

OSGM Training

OGSM doen we samen

Leer zelf een OGSM te maken in onze 1-daagse OGSM training!

Wil je met je team de organisatiestrategie op 1 A4 krijgen? Op zo’n manier dat iedereen in de organisatie snapt welke kant we op gaan en ook werkelijk in actie komt? Dan is de OGSM-methode dé oplossing.

OGSM is de perfecte methode om op 1 A4 je doel, strategieën, KPI’s en acties te formuleren.

Vraag offerte aan

Het voordeel van OGSM is dat alles op 1 A4 past. Daardoor is het erg overzichtelijk. De OGSM-methode dwingt je bovendien om keuzes te maken, waardoor je als organisatie veel meer focus zult krijgen.
Stel samen een OGSM op voor je hele organisatie. Vertaal deze daarna naar de verschillende afdelingen. Dat zorgt ervoor dat de afdelingen elkaar versterken en samen naar het organisatiedoel werken.
Tijdens de training leren we je een gestructureerde aanpak om tot een goede OGSM te komen en zet je ook jouw OGSM al in concept op papier!

Organisaties die gebruik hebben gemaakt van onze diensten

Hoe ziet dat er dan uit?

Voorbeeld van een OGSM

Hier een eenvoudig voorbeeld van een OGSM. Het voorbeeld gaat over een fictief  makelaarskantoor. Het voorbeeld maakt goed duidelijk hoe de OGSM helpt om van een organisatiedoel naar concrete acties te komen.

Na afloop van de training heb je de OGSM van jouw organisatie of team in concept op papier staan.

De training is gebaseerd op het boek “Businessplan op 1 A4” van Marc van Eck en wordt ook uitgebreid behandeld in onze Lean Black Belt training.

Meer informatie?

Wij leren jullie graag meer over OGSM

Vraag een offerte aan

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.