Lean2Succes

Wij geloven dat het overal beter en leuker kan, voor zowel klanten als medewerkers. Wij verhogen het werkplezier, de klanttevredenheid én de resultaten in organisaties. Dit doen we met behulp van Lean. Lean is een filosofie waarbij het leveren van waarde aan de klanten centraal staat en verspilling wordt geminimaliseerd. Lean geeft medewerkers verantwoordelijkheid en stelt ze in staat zelfstandig continu te verbeteren.

Wij realiseren direct impact in organisaties en zijn een garantie voor tevreden klanten.

We hebben een prachtig team dat bestaat uit Ed Cramer, Pieter van Sligtenhorst, Ed Slatman, Saskia John, Ad Honders, Jasper Zaal, Ruud Keizer en Niels Loose.

Het onderscheidend vermogen van Lean2Succes

Lean2Succes onderscheidt zich op de volgende punten:
• Wij zijn persoonlijk betrokken bij u en uw bedrijf en wij leveren maatwerk.
• Wij werken samen met u en uw medewerkers.
• We richten ons specifiek op het implementeren van Lean, dus procesverbeteringen, waardoor kwaliteit en snelheid omhoog gaan en de kosten omlaag.
• We zijn een implementatie bedrijf, dus we leveren niet alleen een advies op, we implementeren ook de verbeteringen.
• We werken graag nauw samen met collega’s uit ons vakgebied, omdat wij geloven dat we samen meer waarde bieden: samen weten we meer en kunnen we sparren tijdens opdrachten. Daarnaast kunnen we samen een hoog tempo maken.
• We leveren altijd uitstekende kwaliteit. We willen dat elke klant aangeeft dat hij/zij zéér tevreden over ons is en ons aanbeveelt bij collega’s. We zullen dit ook bij elke klant checken aan het einde van een opdracht en als dit niet het geval is, dan zullen we er alles aan doen om, op onze kosten, alsnog te zorgen dat dit lukt.

Onze dienstverlening

Met behulp van trainingen en workshops realiseren we een cultuuromslag waarin continu verbeteren centraal staat, zodat uw dienstverlening op een hoog niveau blijft, ook na ons vertrek. Uw medewerkers worden opgeleid om zelfstandig verbeteringen te signaleren en door te voeren. Onze trainingen worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Tijdens al onze projecten blijven we constant met u als opdrachtgever in contact. We bespreken regelmatig met u onze voortgang en komende activiteiten. Op deze manier kunnen we direct bijsturen als dat nodig is, en bent u ervan verzekerd dat u het maximale resultaat uit onze diensten haalt.

Wij maken onder andere gebruik van Lean, een methodiek die erop is gericht om alle verspilling uit uw organisatie te halen en om alleen nog werkzaamheden te verrichten die voor uw klanten van toegevoegde waarde zijn. Lean heeft zich de afgelopen decennia bewezen als de methode om processen klantgerichter en efficiënter te maken, en is geschikt voor elk type organisatie: klein en groot, productie, administratie etc.

Wij leveren altijd maatwerk en zijn pas tevreden als onze inzet leidt tot succes!