Ed Slatman

Ed Slatman is een mens- en resultaatgerichte, creatieve, verbindende en enthousiaste professional met werkervaring binnen het werkveld van Teamcoaching, Training, Verandermanagement, Consultancy en Zorg. Om hier onderscheidend in te kunnen en vooral te blijven zijn, staat continu verbeteren bij hem centraal.

Als manager, trainer & (Kata) coach begeleidt hij mensen & teams tijdens de ontwikkelingen die zij doormaken in de door hen gewenste richting. Hij communiceert makkelijk met mensen uit alle lagen van een organisatie en is een echte verbinder. “Mijn werkwijze is integer, authentiek, gericht op reflectie en duurzaam resultaat. Vanuit veiligheid, met humor, kijken naar wat wel werkt en daar meer van DOEN! Mensen en teams in hun kracht zetten, dat is waar ik energie van krijg!”

Door zijn jarenlange en brede ervaring in verandertrajecten, als projectleider, trainer, coach, leidinggevende en zorgverlener, is hij sterk in het ontwikkelen en begeleiden van veranderprocessen in organisaties, teams en voor individuen. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij Reaal, Scania en het Medisch Centrum Alkmaar.

“Belangrijk voor mij is dat wat ik doe een toegevoegde waarde heeft voor mijn klant en zinvol is voor de maatschappij als geheel”

Specialismen:
• Coachend leiderschap
• Teambuilding en begeleiding
• Proces & Cultuurverbetering (Lean Six Sigma Greenbelt)
• (Kata) Coaching
• Communicatietraining

edslatman@lean2succes.nl

06 – 51 84 16 82

LinkedIn-profiel van Ed Slatman weergevenProfiel van Ed Slatman weergeven

Ed Slatman | Lean2Succes