Martijn Pont

Martijn Pont is een energieke Lean consultant en trainer en is gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. Na jarenlange ervaring met verbeteren in veel verschillende rollen en functies was de overgang naar Lean management klein voor Martijn. “Werken aan elke dag beter doe je vooral samen en systematisch.”

Begonnen bij het GAK, later Achmea, heeft Martijn zich altijd ingezet om het werk beter, zinniger en leuker te maken. Van grote callcenters, tot kleine specialistische afdelingen. Martijn heeft kans gezien om mensen te inspireren met andere ogen naar hun werk te kijken: de ogen van de continue verbeteraar.

Martijn communiceert makkelijk, van werkvloer tot boardroom, vanuit de gedachte dat lean management vooral draait om mensen en het respect voor hun werk.

Recente klussen in het onderwijs en de Jeugd GGZ waren zeer betekenisvol. Verspillingen elimineren in omgevingen waar kinderen centraal staan: alle resultaten van Lean management komen dus direct aan deze kinderen ten goede.

Martijn houdt van kunst en muziek, en hij sport graag in zijn vrije tijd: tennis en golf. En je kunt hem alles vragen over de golfregels.

Profiel van Martijn Pont weergevenProfiel van Martijn Pont weergeven