Niels Loose

Niels Loose is een inspirerende, bevlogen en gedreven trainer en (team)coach. Kenmerkend is zijn houding waarbij hij volledige aandacht geeft aan degene(n) waar hij mee werkt. Vanuit veiligheid en vertrouwen geeft hij ruimte en daarmee motiveert hij groei en ontwikkeling bij de ander.

Niels heeft een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange werkervaring als consultant bij verandertrajecten (waarvan een groot deel bij SCANIA in de Benelux en in Duitsland). Dit zorgt voor een degelijke kijk op de harde kant van organisaties (processen, KPI’s, structuren). Daarnaast is hij opgeleid als NLP trainer en verzorgt hij al meer dan 10 jaar (leiderschaps)trainingen binnen diverse organisaties. Door déze achtergrond is hij in staat ook goed de zachte kant van organisaties (medewerkers, leiderschap, visie, cultuur) te zien.

Wat Niels uniek maakt is dat hij beide achtergronden en perspectieven combineert en gebruikt in zijn trainingen, coaching en consultancy. Daarmee maakt hij de, in zijn ogen, uiteindelijk noodzakelijke verbinding tussen methodes (manieren van werken), principes (manieren van denken) en leiderschap.

Niels streeft er naar het optimale te bereiken. Dit geldt voor zichzelf en zijn eigen ontwikkeling en natuurlijk ook voor de mensen en organisaties waarmee hij werkt. Hij brengt graag mensen in beweging zodat zij zich persoonlijk en professioneel ontwikkelen, zichzelf verbeteren en daardoor de organisaties waarin zij werkzaam zijn verbeteren.

De sterke punten van Niels (volgens zijn klanten):

  • Enthousiasme
  • Doorzettingsvermogen , vastberadenheid
  • Bereidwilligheid
  • Respectvolle confrontatie
  • Praktische toepassing
  • Sensitiviteit

Profiel van Sandy Duijsens weergevenProfiel van Niels Loose weergeven

Niels Loose | Lean2Succes