Sandy Duijsens

Sandy Duijsens is een bevlogen Lean Black Belt met jarenlange werkervaring in de ondersteunende diensten binnen het hoger onderwijs en in het creatieve mkb.

Al geruime tijd helpt zij bedrijven met het verbeteren van hun administratie-, communicatie- en werkprocessen. Met daadkracht en transparantie zorgt zij dat er beweging komt in vastgelopen processen en projecten. Met haar persoonlijke aanpak en positieve instelling weet zij snel mensen en afdelingen met elkaar te verbinden.

Ze werkt accuraat en doortastend en zoekt naar de vraag achter de vraag. Ze is een goede vertaler tussen de werkvloer en het management. Samenwerken met Sandy betekent dat er al snel meters gemaakt kunnen worden.  Als trainer en consultant haalt zij er veel voldoening uit, wanneer er grote resultaten geboekt worden door kleine verbeteringen en als cursisten en cliënten het plezier in hun werk (terug)vinden.

Sandy’s sterke punten zijn haar klantgerichtheid en haar analytisch en empathisch vermogen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft haar ervaring opgedaan in diverse coördinerende functies bij de Hogeschool van Amsterdam en als business organiser voor verschillende mkb’s en zzp’ers.

Profiel van Sandy Duijsens weergevenProfiel van Sandy Duijsens weergeven