Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Scrum Master

Leer hoe je invulling geeft aan de rol van Scrum Master!

Na afloop van de Scrum Master training beheers je de basis van Scrum en weet je wat er van je verwacht wordt als Scrum Master. Je weet hoe je Scrum binnen jouw organisatie kunt toepassen en welke rol jij daar als Scrum Master in speelt. Deze training is alleen incompany te volgen.
Beste Lean Opleider
Scrum Master

Scrum Master

Leer hoe je invulling geeft aan de rol van Scrum Master!

Na afloop van de Scrum Master training beheers je de basis van Scrum en weet je wat er van je verwacht wordt als Scrum Master. Je weet hoe je Scrum binnen jouw organisatie kunt toepassen en welke rol jij daar als Scrum Master in speelt. Deze training is alleen incompany te volgen.

Klanten beoordelen deze training met een 9,6!

Op Springest worden onze Lean en Scrum trainingen erg hoog gewaardeerd. Deelnemers zijn altijd enorm enthousiast over onze trainingen: “Zeldzaam goede training! Alles helemaal top voorbereid, goede mix tussen werkvormen waardoor ik met energie ervandaan kwam ipv dat ik kapot was van het leren. Veel interactie, vragen en oefeningen. En gelukkig ook lekker gelachen met zijn allen.”

Al 5 keer gekozen tot Beste Opleider van Nederland!

Op een door jou gekozen locatie
2 Dagen
Perfecte voorbereiding op PSM I examen

Zijn er meer personen die getraind moeten of willen worden?

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die te maken heeft met complexe projecten, waarvan het eindproduct steeds blijft veranderen. Ook als je organisatie met Scrum werkt of gaat werken is deze training een aanrader.

Een aantal voorbeelden van functiegroepen die geschikt zijn voor deze training zijn: IT managers / developers, webteams, projectmanagers, product managers / marketeers, testers.

Als je meer wilt leren over de rol van Product Owner kun je onze Scrum Product Owner training volgen.

Inhoud training

Tijdens de Scrum Master training ga je aan de slag met de Scrum theorie zoals die in de Scrum Guide wordt omschreven. We starten de training met een introductie in Agile. Hierbij leggen we via het Agile Manifesto een link naar Scrum en behandelen we de Scrum pijlers en waarden. Vervolgens gaan we de diepte in en behandelen we de Scrum rollen, gebeurtenissen en objecten.

Met leuke oefeningen en games laten we je voelen wat er specifiek belangrijk is voor de rol van Scrum Master en hoe jij daar invulling aan kunt geven. Na deze training ben je bekend met alle facetten van Scrum en ben je in staat om als Scrum Master aan de slag te gaan in jouw organisatie.

We sluiten af met een examenvoorbereiding, waardoor je perfect wordt klaargestoomd voor het PSM I examen op scrum.org.

Certificeringen

Na de training ben je uitstekend voorbereid op het PSM I examen op Scrum.org.

Investering

De incompany Scrum Master training duurt 2 dagen.
Prijs op aanvraag, afhankelijk van het aantal personen.
De trainingsdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur.

Incompany

We bieden de Scrum Master training alleen incompany aan.
De training kan in het Nederlands of Engels worden gegeven.

Vraag geheel vrijblijvend, meer informatie op over de mogelijkheden.

Scrum trainingen Lean2Succes

Dit kun je na de Scrum Master training

Na deze training ben je bekend met alle facetten van Scrum en ben je in staat om als Scrum Master aan de slag te gaan in jouw organisatie. Daarnaast biedt de training voldoende voorbereiding om het PSM1 certificaat op scrum.org te behalen.

We schrijven geen adviesrapporten en zijn pas tevreden als onze inspanning leidt tot verbeteringen op de werkvloer. Wij gaan voor impact!

Download de brochure over deze training

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de brochure

Vraag hier de Scrum Master Incompany training aan

Al twee jaar op rij

Best beoordeelde Scrum training van Nederland

Karin
5/5

Zeer interessante, interactieve training door een ervaren trainer die theorie en praktijk goed aan elkaar weet te verbinden. Deze training is een goede voorbereiding voor het PSM1 examen.De diversiteit van de deelnemers zorgde voor goede leereffecten.

Karin Buzing

Project Manager

Dustin
5/5

Erg fijne training gekregen van Ruud Keizer en Jasper Zaal. Mooie combinatie tussen theorie en praktische oefeningen die je kan toepassen in je werk. Je merkt dat ze beiden veel ervaring hebben in het werkveld. Bedankt voor de training!

Dustin Liefting

Functioneel beheerder

Erik
4/5

Prima training met een heldere constructieve aanpak. Met name de games geven een goed beeld van de realiteit. Benieuwd naar de 1e real life ervaring waarbij het noodzakelijk is dat ook tools als Asana goed worden ingetraind om de totale aanpak te laten werken.

Erik Janssonius

Manager Multi Franchise

Bas
5/5

Zeldzaam goede training! Alles helemaal top voorbereid, goede mix tussen werkvormen waardoor ik met energie ervandaan kwam ipv dat ik kapot was van het leren. Veel interactie, vragen en oefeningen. En gelukkig ook lekker gelachen met zijn allen.

Bas Poelman

Changemanager

Frank
5/5

Zeer goede training. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Duidelijke handvatten om agile te gaan werken met product teams, te komen tot een goede prioritering en afstemming met stakeholders. Er wordt tevens stilgestaan bij het evalueren om continu te kunnen verbeteren

Frank ten Duis

Unit Manager

Yvonne
5/5

Ruud was erg enthousiast en had vele praktijkvoorbeelden wat erg prettig was. Verder was er veel afwisseling tussen luisteren en uitvoeren waardoor de stof beter tot leven kwam. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een fysieke uitleg ipv online.

Yvonne Huisman

Young Professional

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.

Call me back

Request a quote

Download brochure