Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Product Owner

Leer hoe je invulling geeft aan de rol van Product Owner!

Wil je leren wat er van jou verwacht wordt als Product Owner en hoe je als Product Owner kunt acteren in jouw organisatie? Dan is dit de perfecte training voor jou! Deze training is alleen incompany te volgen.
Scrum Master

Product Owner

Leer hoe je invulling geeft aan de rol van Product Owner!

Wil je leren wat er van jou verwacht wordt als Product Owner en hoe je als Product Owner kunt acteren in jouw organisatie? Dan is dit de perfecte training voor jou! Deze training is alleen incompany te volgen.

Al 5 keer gekozen tot Beste Opleider van Nederland!

Op Springest worden onze Lean en Scrum trainingen erg hoog gewaardeerd, daarom zijn we al 5x gekozen tot Beste Opleider van Nederland. Deelnemers zijn altijd enorm enthousiast over onze trainingen: “Zeldzaam goede training! Alles helemaal top voorbereid, goede mix tussen werkvormen waardoor ik met energie ervandaan kwam ipv dat ik kapot was van het leren. Veel interactie, vragen en oefeningen. En gelukkig ook lekker gelachen met zijn allen.”

 

Op een door jou gekozen locatie
2 Dagen
Perfecte voorbereiding op PSPO I examen

Zijn er meer personen die getraind moeten of willen worden?

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die te maken heeft met complexe projecten, waarvan het eindproduct steeds blijft veranderen. Ook als je organisatie met Scrum werkt of gaat werken is deze training een aanrader.

Een aantal voorbeelden van functiegroepen die geschikt zijn voor deze training zijn: IT managers / developers, webteams, projectmanagers, product managers / marketeers, testers.

Om de rol van Scrum Master te leren hebben we de Scrum Master training.

Inhoud training

Tijdens de Product Owner training ga je aan de slag met de Scrum theorie zoals die in de Scrum Guide wordt omschreven. We starten de training met een introductie in Agile. Hierbij leggen we via het Agile Manifesto een link naar Scrum en behandelen we de Scrum pijlers en waarden. Vervolgens gaan we de diepte in en behandelen we de Scrum rollen, gebeurtenissen en objecten.

Natuurlijk gaan we in het bijzonder kijken naar de rol van de Product Owner.
We doen diverse oefeningen die jou gaan helpen bij het invullen van deze
rol in jouw organisatie. Hierbij kijken we o.a. naar welke competenties je als Product Owner nodig hebt en hoe je een product backlog opzet.

We sluiten af met een examenvoorbereiding, waardoor je perfect wordt klaargestoomd voor het PSPO I examen op scrum.org.

Certificeringen

Na de training ben je uitstekend voorbereid op het PSPO I examen op Scrum.org.

Investering

De incompany Product Owner training duurt 2 dagen.
Prijs op aanvraag, afhankelijk van het aantal personen.
De trainingsdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur.

Incompany

We bieden de Product Owner training alleen incompany aan.
De training kan in het Nederlands of Engels worden gegeven.

Vraag geheel vrijblijvend, meer informatie op over de mogelijkheden.

Scrum trainingen Lean2Succes

Dit kun je na de Product Owner training

Na deze training ben je bekend met alle facetten van Scrum en met de eigenschappen die je als Product Owner dient te bezitten om als Product Owner aan de slag te gaan in jouw organisatie. Daarnaast biedt de training voldoende voorbereiding om het officiële scrum.org examen te voltooien. 

We schrijven geen adviesrapporten en zijn pas tevreden als onze inspanning leidt tot verbeteringen op de werkvloer. Wij gaan voor impact!

Download de brochure over deze training

Na het invullen van je gegevens ontvang je direct de brochure

Vraag hier de Product Owner Incompany training aan

Al twee jaar op rij

Best beoordeelde Scrum training van Nederland

5/5

Ruud was erg enthousiast en had vele praktijkvoorbeelden wat erg prettig was. Verder was er veel afwisseling tussen luisteren en uitvoeren waardoor de stof beter tot leven kwam. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een fysieke uitleg ipv online.

Yvonne Huisman

Young Professional

5/5

Zeer interessante, interactieve training door een ervaren trainer die theorie en praktijk goed aan elkaar weet te verbinden. Deze training is een goede voorbereiding voor het PSM1 examen.De diversiteit van de deelnemers zorgde voor goede leereffecten.

Karin Buzing

Project Manager

4/5

Prima training met een heldere constructieve aanpak. Met name de games geven een goed beeld van de realiteit. Benieuwd naar de 1e real life ervaring waarbij het noodzakelijk is dat ook tools als Asana goed worden ingetraind om de totale aanpak te laten werken.

Erik Janssonius

Manager Multi Franchise

5/5

Zeldzaam goede training! Alles helemaal top voorbereid, goede mix tussen werkvormen waardoor ik met energie ervandaan kwam ipv dat ik kapot was van het leren. Veel interactie, vragen en oefeningen. En gelukkig ook lekker gelachen met zijn allen.

Bas Poelman

Changemanager

5/5

Erg fijne training gekregen van Ruud Keizer en Jasper Zaal. Mooie combinatie tussen theorie en praktische oefeningen die je kan toepassen in je werk. Je merkt dat ze beiden veel ervaring hebben in het werkveld. Bedankt voor de training!

Dustin Liefting

Functioneel beheerder

5/5

Zeer goede training. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Duidelijke handvatten om agile te gaan werken met product teams, te komen tot een goede prioritering en afstemming met stakeholders. Er wordt tevens stilgestaan bij het evalueren om continu te kunnen verbeteren

Frank ten Duis

Unit Manager

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.

Call me back

Request a quote

Download brochure