Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Ad Honders

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Ad Honders is een ervaren trainer en consultant en is gecertificeerd Lean Black Belt. Hij is al langere tijd ondernemer en helpt bedrijven met het verbeteren van hun commerciële strategie en interne werkprocessen. Zijn einddoel hierbij is om deze bedrijven langdurig succesvol te laten zijn.

Hij heeft verschillende opleidingen afgerond waaronder een HTS Werktuigbouwkunde en een Master in Business Administration. Zijn werkervaring bestaat uit managementfuncties bij een mix van grote en kleinere bedrijven en gedurende de laatste 10 jaar als zelfstandig consultant voor het (technische) MKB.

Hij heeft een passie voor bedrijven die iets met techniek te maken hebben en wil deze bedrijven graag verder helpen met het zichzelf verbeteren op strategisch en operationeel niveau. Dit doet hij door het inzetten van Lean Management. Lees hier meer over Ad’s resultaten bij ESNW.

Ad’s werkwijze kenmerkt zich door zich goed te verdiepen in de bedrijven die hij helpt. Hij geeft daardoor niet alleen trainingen en advies, maar helpt ook echt om knelpunten bij zijn klanten op te lossen.

De sterke punten van Ad zijn:

  • Luisteren
  • Kort en bondig formuleren
  • Creatief
  • Inspireren
  • Schakelen tussen directieniveau en werkvloer

In zijn vrije tijd houdt Ad van sporten zoals hardlopen en zeilen. Hij is een echt buitenmens en geniet van natuur en reizen.

adhonders@lean2succes.nl

06 – 26 89 32 24

Ad Honders

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.