Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Ed Cramer

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Ed Cramer is een enthousiaste Lean Six Sigma Black Belt, gespecialiseerd in Lean. Ed geeft en ontwikkelt Lean trainingen en helpt organisaties met consultancy en coaching.

Ed heeft vele jaren bij grote werkgevers gewerkt, zoals SNS REAAL en ASZ (UWV) en heeft vanuit die bedrijven projecten gedaan bij diverse kleinere bedrijven. In 2012 is Ed zelfstandig ondernemer geworden en heeft hij, samen met Pieter van Sligtenhorst, Lean2Succes gestart.

De ervaring van Ed als project- en lijnmanager, coach, consultant, trainer en ondernemer zorgt ervoor dat Ed makkelijk aansluiting vindt op alle niveaus in organisaties.

Ed haalt zijn energie uit het helpen van mensen en organisaties om het werk leuker te maken. Het verbeteren van processen en de onderlinge samenwerking zijn voor hem bij elke nieuwe klant weer een fantastische uitdaging.

Sterke punten van Ed zijn plannen en organiseren, zijn analytisch denkvermogen, klant- en resultaatgerichtheid en eerlijkheid.
Lees meer over wat Ed doet in dit artikel in het FD.

In zijn vrije tijd houdt Ed van Argentijnse tango, wielrennen, golf en pokeren.

edcramer@lean2succes.nl

06 – 39 69 47 77

Ed Cramer - Lean2Succes

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.