Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Erik Rootjes

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Erik Rootjes is een ervaren consultant op het gebied van procesverbetering en datagedreven werken. Zijn stellige overtuiging is dat verbetering altijd mogelijk is en hij daagt mensen, teams en organisaties daar graag op uit.

In het verleden heeft Erik situaties meegemaakt waarin klanten niet de dienstverlening kregen die ze verwachtten. Hier is het besef gekomen dat dat nooit de bedoeling kan zijn en is de basis gelegd voor zijn klantgerichte en pragmatische houding.

Binnen Athora Netherlands (moederbedrijf van Reaal en Zwitserleven) is hij opgeleid tot Six Sigma Black Belt en Lean Black Belt en heeft hij diverse bedrijfsprocessen helpen verbeteren. Tevens is hij een bevlogen data analist. Data zijn een onmisbaar middel om te kunnen verbeteren en Erik bezit het vermogen om de juiste data op een heldere manier in beeld te brengen en als onderwerp van gesprek te gebruiken bij het continu verbeteren.

De werkwijze van Erik kenmerkt zich door nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid, pragmatisch handelen en humor.

Erik houdt ervan om te sporten (bootcamp, fietsen, wandelen), gaat graag naar concerten, speelt gitaar en heeft een opleiding muziekproductie gedaan. Verder trekt hij graag de natuur in om te fotograferen.

erikrootjes@lean2succes.nl

06 – 46 64 46 87

Erik Rootjes

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.