Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Henry ten Hoeve

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Henry ten Hoeve is Lean trainer en consultant met ruime ervaring als leidinggevende, directeur en manager in de zorg. Hij heeft zijn carrière opgebouwd vanuit de uitvoering als verpleegkundige in de psychiatrie en jeugdhulp in een mooie diversiteit aan settingen. Van gesloten afdelingen tot bemoeizorg op straat en van instellingen tot gemeenten.

Hij heeft zich naast zijn werk ook altijd doorontwikkeld met diverse opleidingen. Inhoudelijk tot master verpleegkundig specialist en theoretisch met de master human development. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van teamontwikkeling en management, waaronder ook Rijnlands werken.

Henry werkt graag met zijn blik vanuit de vraag van de klant, het primaire proces en houdt ervan processen scherp te stellen. Doel? Kwaliteitoptimalisatie en werkplezier voor de collega’s. Verantwoordelijkheid waar die hoort en taakvolwassenheid in de uitvoering.

In zijn vrije tijd is hij graag aan het sporten, van muziek aan het genieten of samen met zijn gezin en familie en vrienden.

henrytenhoeve@lean2succes.nl

06 – 81 39 50 18

Henry ten Hoeve Lean2Succes

Call me back

Request a quote

Request more information

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.