Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Pieter van Sligtenhorst

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Pieter van Sligtenhorst is een klantgerichte consultant en trainer. Aandacht voor communicatie, een positieve instelling en een open houding zijn bij hem vanzelfsprekend.

Opgeleid als bedrijfskundig informaticus en Lean Black Belt, heeft hij zijn ervaring opgedaan binnen verschillende grote organisaties als SNS REAAL, NS en ABN AMRO. Hier heeft hij o.a. processen ontworpen, management teams gecoacht, besturingsmechanismen geïmplementeerd en opleidingen verzorgd. Altijd met als doel bij te dragen aan een klantgerichte cultuur van continu verbeteren. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt Pieter al jaren met veel plezier verschillende Lean trainingen.

Pieter is analytisch, doelgericht en een echte teamplayer. Hij levert altijd maatwerk en geniet optimaal als hij resultaten boekt bij zijn klanten. Met veel enthousiasme en energie verbetert hij, samen met jou, de prestaties van je organisatie.

In zijn vrije tijd houdt Pieter van volleybal, voetbal, hardlopen en muziek. Daarnaast is hij columnist in Rijnstreek Business Magazine.
Luister het interview met Pieter in de podcast: Uit De Rat Race.

pietervansligtenhorst@lean2succes.nl

06 – 47 80 10 88

Pieter van Sligtenhorst

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.