Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Reineke Hofstra

Trainer & Consultant, Lean Black Belt

Echt het verschil maken en zorgen dat mensen om je heen gaan groeien, daar staat Reineke Hofstra voor.

Met humor en een scherpe blik zorgt ze ervoor dat mensen in de leerstand gaan, dit doet ze door veel vragen te stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid. Hierdoor kan ze zich snel verbinden met jou en met de organisatie en kan ze optimaal aansluiten!

Reineke krijgt energie van het werken met groepen en het Continu Verbeteren van organisaties. Van medewerker tot management, van proces tot cultuur.

Haar Lean ervaring deed ze op bij ABN AMRO en in diverse projecten als ondernemer. Reineke weet de Lean-theorie goed naar de praktijk te vertalen en doordat ze dit doet met een gezonde dosis humor en enthousiasme krijgt ze mensen snel mee in de verandering.

Naast een gedreven trainer en consultant is Reineke gespecialiseerd in teamontwikkeling, managementcoaching en leiderschap.

In haar vrije tijd doet Reineke aan theatersport en is ze veel te vinden op het strand, het liefst in goed gezelschap van vrienden en familie.

Reinekehofstra@lean2succes.nl

06 – 40 13 30 50

Reineke Hofstra

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.