Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

René Polle

Trainer & Consultant, Lean Black Belt, Scrum Master & Agile Coach

René Polle heeft de afgelopen jaren veel mensen succesvol opgeleid en begeleid tot Lean of Agile professional.
Vanuit diverse management rollen bij o.a. Welzorg en Amplifon heeft René ruime ervaring in het leidinggeven aan teams en individuen.
Lean ervaring heeft René opgedaan binnen Beter Horen als adviseur bij veel afdelingen. Daarnaast heeft hij ook ervaring als Agile Product Owner in een internationaal Scrum team. Nu helpt René graag mensen om slimmer te werken met een grote dosis plezier.

Zijn doel is door te creëren en te organiseren het beste uit een organisatie en mensen te halen.

Dat doet hij met een kritische blik op de bestaande processen, (in)formele structuren en met oog voor verbeterkansen. Hard op de inhoud, nooit op de mens. Plezier staat bovenaan. En succes moet je vieren!

René zet zich, samen met zijn partner, een groot deel van jaar in voor een foundation in Afrika: Floja Malawi. Zij vinden namelijk dat ze iets terug moeten doen voor de wereld. Want zeggen zij: “wij hebben niet meer dan gewoon geluk dat onze wieg in Nederland heeft gestaan en daardoor onze kennis en talenten volledig hebben kunnen benutten en in rijkdom kunnen leven. Daarom vinden wij het onze verantwoordelijkheid om die talenten en kennis te delen en te gebruiken om iets goeds voor de wereld terug te doen.”

In zijn vrije tijd speelt René improvisatietheater en houdt van wining and dining. Samen met zijn partner en vrienden.

renepolle@lean2succes.nl

06 – 25 48 05 87

René Polle

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.