Beste Lean & Scrum opleider van Nederland

Lean2Succes

Ruud Keizer

Trainer & Consultant, Lean Black Belt, Scrum Master & Agile Coach

Ruud Keizer is een mens- en resultaatgerichte consultant en trainer. Transparantie en authenticiteit zijn pijlers voor Ruud. Continu verbeteren is één van zijn speerpunten. Elke dag moet het een stukje beter. Dit gaat gepaard met vallen en opstaan. Door te doen, leer je het meest!

Ongeveer 10 jaar geleden is Ruud in aanraking gekomen met Lean. Met deze instrumenten in zijn broekzak heeft hij menig proces verbeterd en vernieuwd. Ruud neemt hierin graag een faciliterende rol.

Ik geloof in het geven van verantwoordelijkheid en vertrouwen, aangevuld met het creëren van momenten om gezamenlijk te reflecteren en te leren van dat wat goed gaat en beter kan.

Deze faciliterende rol heeft hij in verscheidenen functies succesvol kunnen toepassen, van lijnmanager tot Lean & Agile consultant en van procesmanager tot (kata) coach. Zijn ervaring weet hij te combineren met inhoudelijk kennis over Lean, Agile, Scrum, opschalen van Agile en DevOps.

Ruud is goed in het motiveren, enthousiasmeren, betrekken en begeleiden van teams en individuen. Zijn kennis en ervaring draagt hij met veel plezier en energie uit. Ook aan jou!

In zijn vrije tijd springt Ruud graag op zijn mountainbike om de stranden en duinen te trotseren. Verder kookt hij graag voor familie en vrienden en geniet hij van samen zijn met zijn gezin.

ruudkeizer@lean2succes.nl

06 – 13 74 91 43

Ruud Keizer

Call me back

Request a quote

Download brochure

Vraag hier een offerte aan voor een Incompany Training

Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en om, geheel vrijblijvend, een offerte te ontvangen kun je hieronder je gegevens invullen.