Trainingen

Lean2Succes biedt verschillende Lean trainingen aan:

Lean kennismaking

Lean is een methode die erop is gericht om verspillingen, zaken die geenLean Kennismaking toegevoegde waarde leveren, te elimineren. Hierdoor stijgt de snelheid en efficiency van processen. De Lean kennismaking leert medewerkers de basisbeginselen van Lean en maakt medewerkers bewust van de mogelijkheden die ze zelf hebben om hun werk te verbeteren. De Lean kennismaking bestaat uit een theorie gedeelte en een Lean game waarin de deelnemers direct de theorie kunnen toepassen.
Klik voor meer informatie over de Lean kennismaking.

Lean Yellow Belt

Na de training ben je bekent met de basisprincipes van Lean. Lean Yellow Belt
Je kunt de meest gebruikte tools effectief toepassen en hebt hiermee uitgebreid geoefend. Je herkent verspilling en bent in staat deze weg te nemen. De training duurt 3 dagen, tussen de 2e en 3e dag pas je de geleerde theorie direct toe in je eigen organisatie.
Klik voor meer informatie over de Lean Yellow Belt.

Lean Green Belt

In de Lean Green Belt leer je hoe je zelf, met behulp van Lean trainingLean, verbeterprojecten tot een succes kunt maken. De training duurt 6 dagen en is helemaal gericht op de toepasbaarheid van Lean binnen een organisatie. Na de training ben je in staat om de oorzaken van problemen in processen te vinden en weg te nemen, waardoor de bedrijfsresultaten zullen verbeteren.
Klik voor meer informatie over de Lean Green Belt.

Lean Black Belt

Als Lean Black Belt ben je in staat een leidende en sturende rol te vervullen binnen een Lean organisatie en/of een transitie naar een Lean cultuur. Je bent bekend met alle Lean theorie en kunt deze zelfstandig toepassen en overdragen op collega’s. De training duurt 8 dagen en is helemaal gericht op de toepasbaarheid van Lean binnen een organisatie.
Klik voor meer informatie over de Lean Black Belt.

Lean IT

In deze training leer je Lean toe te passen binnen een IT-organisatie. Lean IT trainingWe behandelen de 5 Lean principes, verschillende Lean tools en hoe leiding te geven aan een Lean verandering. Tijdens de training wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan hoe Lean toegepast kan worden binnen ITIL, Projectmanagement en Software Development.
De training is een uitstekende voorbereiding op het EXIN examen Lean IT Foundation.
Klik voor meer informatie over de Lean IT training.

Maatwerk trainingen

Uiteraard bieden we ook trainingen aan die specifieke onderwerpen nogMaatwerk Lean trainingen intensiever behandelen: onze maatwerk trainingen. Zowel de inhoud als de duur van die trainingen stemmen wij volledig af op jouw behoefte. Als je meer informatie wilt over onze maatwerk trainingen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je hier graag meer over.