Lean IT Training

Wil je Lean toepassen binnen een IT-omgeving? Welke tools zijn op welke momenten te gebruiken? Hoe sluit Lean aan op IT Beheer, Software Ontwikkeling en Projectmanagement? Wat is de relatie met ITIL, Scrum en Agile? In de Lean IT training leer je dit!

Na afloop van deze training ben je in staat om Lean toe te passen binnen een IT-omgeving en weet je hoe Lean aansluit op de in de IT gebruikte methodes en technieken.

lita_lean_it

Wil je ook het Lean IT Foundation certificaat van de Lean IT Association halen? Dan is deze training de ideale voorbereiding. De training sluit volledig aan op het Lean IT Foundation examen. Alle examentheorie wordt behandeld en je krijgt examentips. Daarnaast ontvang je een syllabus die het leren voor het examen vergemakkelijkt en maken we in de training een proefexamen. Lean2Succes is geaccrediteerd door de EXIN en de Lean IT Association.

Tijdens de training behandelen we de volgende onderwerpen
• IT in Lean en Lean in IT (IT Beheer, Software Ontwikkeling en Projectmanagement)
• De klant centraal stellen
• De Lean theorie en een aantal tools, waaronder Heijunka, Kanban, Gemba, 5S, JIT en dagstarts
• Het maken van een Value Stream Map
• Het herkennen en wegnemen van verspilling
• Lean Management in een IT-organisatie
• Verandermanagement bij projecten

 

Resultaat

Naast een goede voorbereiding op het Lean IT Foundation examen, ben je na de training ook in staat om Lean effectief toe te passen binnen een IT-omgeving en om op een gestructureerde manier de oorzaken van problemen in processen te vinden en weg te nemen. Je beheerst de vaardigheid om een Value Stream Map te maken en daarmee zelf knelpunten en verspilling te herkennen en aan te pakken.

Voor wie

De Lean IT training is geschikt voor iedereen die met Lean resultaten wil bereiken in een IT-omgeving. Daarnaast is de training de ideale voorbereiding op het Lean IT Foundation examen.

Algemene informatie

Prijs – € 1350,- (inclusief arrangementskosten en studiemateriaal, exclusief BTW en examen)
Duur – 3 dagen (2+1).

Incompany Lean IT

Het is ook mogelijk dat wij deze training incompany verzorgen. Vraag hier, geheel vrijblijvend, meer informatie op over de mogelijkheden.

Trainingsdata

9 apr. in Amsterdam

Planning
Dag 1: 9 april 2019
Dag 2: 10 april 2019
Dag 3: 7 mei 2019

Locatie:
Aristo Amsterdam

17 sept. in Amsterdam

Planning
Dag 1: 17 september 2019
Dag 2: 18 september 2019
Dag 3: 8 oktober 2019

Locatie:
Aristo Amsterdam

Verzeker je van deelname aan deze training!

AFAS-Stadion

Trainingslocatie Alkmaar

Aristo

Trainingslocatie Amsterdam