Training Lean Kennismaking

Wil je ook slimmer werken in plaats van harder werken? Lagere kosten, kortere doorlooptijden en hogere klanttevredenheid bereiken op basis van Lean? Wat is Lean eigenlijk? Je hebt er misschien wel eens van gehoord: Lean of Lean Six Sigma, maar je weet nog niet precies wat het is en wat je er aan zou kunnen hebben. Grijp dan nu je kans en kom naar de Lean Kennismaking.

In de Lean Kennismaking maak je op een leuke manier kennis met Lean. Het is een combinatie van theorie en een Lean game, waarin we de theorie meteen toepassen. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt!

 

Resultaat

Het leuke van deze Lean Kennismaking is dat je, naast theorie, hands-on ervaring opdoet. Hierdoor ben je na de training in staat om verspilling te herkennen en weet je wat Lean voor jouw organisatie kan betekenen.

Voor wie

De Lean kennismaking is geschikt voor iedereen die wil weten wat Lean is en wat je er mee kunt bereiken. Na de Lean Kennismaking kun je ook goed inschatten welke Lean vervolgtraining het best bij je past.

Algemene informatie

Prijs – Gratis voor maximaal 2 deelnemers per organisatie. Wij kunnen de training op een door u gewenste locatie (in company) voor een grotere groep aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Locaties – Alkmaar en Amsterdam

Duur – 1 dagdeel van 13.00 tot 17.00 uur

Incompany Lean Kennismaking

Het is ook mogelijk dat wij deze training incompany verzorgen. Vraag hier, geheel vrijblijvend, meer informatie op over de mogelijkheden.

Opleidingsdata 2019

• 13 maart in Amsterdam
• 24 april in Alkmaar
• 8 mei in Amsterdam
• 28 juni in Amsterdam
• 11 september in Alkmaar
• 5 november in Alkmaar

Verzeker je van deelname aan deze training!