Lean & NLP

 • Hebben jullie al wel gehoord en/of gelezen over Lean en leiderschap, maar weten jullie eigenlijk nog niet precies wat dit voor jullie als leidinggevende inhoudt en hoe je daar met communicatie vorm aan kunt geven?
 • Zijn jullie al bekend met onze Lean kennismaking, Yellow belt of hebben jullie zelfs al een Green belt gevolgd, zijn jullie daardoor nog enthousiaster geworden over Lean en willen jullie er wel mee aan de slag, maar jullie collega’s nog niet?
 • Of heb je misschien NLP trainingen gevolgd of boeken gelezen, was je enthousiast, maar is dit afgelopen tijd weer weggeglipt. Wil je weten hoe je dit nog beter kunt vasthouden en nog meer in je dagelijks werk kunt integreren?
 • Merk je dat je collega’s of leidinggevende(n) nog niet met je mee willen, ben jij wel enthousiast over Lean en wil je weten hoe je de mensen om je heen ook enthousiast of hiervoor nog enthousiaster kunt maken?
 • Wil je verbeteringen doorvoeren en heb je het idee dat je team nog niet optimaal functioneert?
 • Wordt er al wel Lean gezegd maar voor jouw/jullie gevoel nog te weinig Lean gedaan?

Misschien herkennen jullie je als team of jij jezelf wel in een gedeelte van bovenstaande vragen en willen jij en je collega’s hier ook wel de antwoorden op. Misschien willen jullie als team wel een vervolgstap zetten met jullie eigen leiderschap en nog veel meer te weten komen over NLP en wat daarmee in jullie organisatie mogelijk is.

Wil jij leren hoe jouw leiderschap en communicatie de weerstand in je organisatie kan wegnemen?

Wil jij leren hoe je het Lean denken en werken nog beter kunt overbrengen? Wil jij leren wat er in jouw leiderschap en in jouw communicatie, echt nodig is om een Lean cultuur te creëren?

Als het antwoord “ja” is, hebben we voor jou en je collega’s of jouw team, de volgende training die daar perfect op aansluit.

4-daagse (2×2) Lean en NLP training voor leidinggevenden

Deze 4-daagse training van Lean2Succes, levert je een dieper inzicht in Lean, je communicatie en je persoonlijk leiderschap op. Deze intense en versterkende training geven wij aan groepen van minimaal 7 en maximaal 12 personen.  Dit kan zowel een team zijn als een groep leidinggevenden uit een organisatie.

Korte krachtige training voor leidinggevenden!

Wanneer je nieuwsgierig bent naar jouw mogelijkheden om weerstand in jouw team of de organisatie weg te nemen, je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, maar niet een langdurig traject wilt volgen, is dit de perfecte training. In een kleine groep cursisten, begeleid door 2 ervaren trainers, leer je aan de hand van de Lean leiderschapsprincipes, de meest krachtige modellen en technieken en word je uitgedaagd de volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling als Lean leider met een direct effect op jouw team.

Persoonlijke insteek met team resultaat

De cursisten starten de training vanuit een persoonlijke insteek met als doel om als Lean leider sterker te staan. De effectieve technieken, verruimende denkkaders en bekrachtigende overtuigingen maken je communicatie flexibeler en effectiever. Hierdoor ben je krachtiger en effectiever, als leidinggevende, manager of teamleider binnen een Lean organisatie of ondersteun je de Lean transformatie. Door onze aanpak zorgt deze training er voor dat je je bewuster wordt van jouw rol in een Lean organisatie en wat er nodig is voor jouw mensen om te volgen. Uiteraard heeft dit ook direct impact op jullie als team. Bewuste en/of onbewuste verandering zal zorgen voor nieuwe resultaten, meer vertrouwen, soepelere relaties en nog sterker leiderschap. Dit zal direct impact hebben op jouw team en de resultaten.

Welke onderwerpen komen er terug?

Het verrijken van je interne en externe communicatie is de sleutel tot persoonlijk- en daarmee Lean leiderschap.  Het kunnen verweven van de Lean leiderschapsprincipes in jouw manier van leidinggeven is heel belangrijk.  Inzicht en verandering in de manier hoe jij naar je team kijkt en inzicht in hoe we bewust en vooral onbewust communiceren is essentieel. Wij bieden jullie overzichtelijke modellen, structuren en praktische vaardigheden die jij hiervoor nodig hebt.

Het programma bestaat o.a. uit:

 • De Lean leiderschapsprincipes en hoe praktisch toe te passen
 • Het Communicatiemodel
 • Open vragen stellen
 • Persoonlijk feedback geven en ontvangen
 • Omgaan met weerstand
 • Reflectie en zelfreflectie
 • Inzicht in de teamdynamiek binnen jouw team
 • Jouw rol als leider en begeleider van jouw team
 • Inspireren en motiveren van anderen
 • Leiden vanuit rust
 • De juiste keuzes maken
 • … en nog veel meer

Trainers:

Niels Loose & Ed Slatman

Prijs: – € 12.600,- (inclusief arrangementskosten, studiemateriaal en  exclusief BTW).

Locatie: – Bepalen in overleg (kosten zaalhuur, niet inbegrepen)

Duur: – 4 dagen (2+2) van 9.00 tot 17.00 uur

Neem contact op voor een incompany training