Verhoog zelf je eigen werkplezier

Wil jij meer werkplezier? Wil jij af van die hoge werkdruk? Zou je wel wat meer grip op je eigen werk willen hebben? Lees dan vooral even door!

Wij merken het bij de meeste organisaties waar we komen: veel medewerkers ervaren, vaak gedurende lange tijd, een hoge werkdruk. Die hoge werkdruk levert stress op en uiteindelijk kan dat leiden tot uitval van die medewerkers. Waardoor de werkdruk bij de overgebleven collega’s nog verder toeneemt. Er is dan een grote kans dat het werk niet tijdig meer gedaan kan worden, of niet goed genoeg, en uiteindelijk gaan de klanten daar last van krijgen.

Stel je eens voor dat je zelf in staat zou zijn om jouw werkzaamheden te verbeteren, waardoor je jouw werk beter en sneller kunt uitvoeren? Zou dat zorgen voor een lagere werkdruk? Ik denk het wel. Zou dat zorgen voor meer werkplezier? Ik denk het wel. Heeft dat toegevoegde waarde voor jou, de klanten en de organisatie? Ik denk het wel.

Als jij dat ook denkt, ben je nu vast heel benieuwd hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Onze Lean Yellow Belt E-learning kan je hierbij helpen. In deze E-learning leer je o.a. knelpunten en verspillingen te herkennen én hoe je die aan kunt pakken. Je leert tools kennen die je kunnen helpen om je werk makkelijker te maken en waar je direct mee aan de slag kunt.

Voor slechts € 200 kun je onze Lean Yellow Belt E-learning doen. Dat is exclusief btw en inclusief online examen (optioneel) en het bijbehorende LSC certificaat.

Schrijf jezelf in voor deze Lean Yellow Belt E-learning via deze link.

Als je wilt zien hoe de E-learning eruit ziet, doe dan de gratis demo via deze link.

Je kunt ook ‘live’ ontdekken hoe leuk Lean is, bij onze gratis Lean Kennismaking. Dat is een interactieve middag met een combinatie van theorie en een Lean game, waarin we de theorie meteen toepassen. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt! Klik voor meer info op deze link.

Heb je collega’s voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dan deze pagina met ze.